Den falske Bearnaise

Pizza boller

12509704_1029618857076846_7274218604465629411_n

LCHF bagværk er ikke just min yndlingsspise, og jeg mener egentlig grundlæggende, at man har bedst af at spise “rent” – altså droppe erstatningerne. (Dette er min holdning hvis nogen spørger hihihihihi, men når jeg er alene (eller bare ligeglad), kan jeg altså sagtens nyde et glas FunOne eller en Nellie Dellie bar – Shhhhh…)

Nå, men helt almindelig standard ikke-LCHF bagværk har altid været én af mine spidskompetencer, og jeg har i min gymnasietid bagt pølsehorn og pizzasnegle i lange baner, og fyldt min lille mini fryser op til randen med disse herligheder. Men det er altså herligheder man ikke kan nyde (i hvertfald ikke på samme måde) på LCHF. Nu stod jeg alligevel og skulle bage en røvfuld pizzaboller til min lillebror, og så kunne jeg jo lige så godt eksperimentere med nogle LCHF venlige. Der er taget udgangspunkt i KitchenByK’s opskrift på osteboller med kerne – kernerne er bare erstattet med bacontern. Opskriften fra KbyK finder du her. De oprindelige osteboller fra KitchenByK kan også anbefales som erstatning for almindelige boller til fx pålæg.

Ingredienser:

150g revet mozzarella
4 æg
4 spsk grøn husk (eller 2 spsk gul)
4 spsk pofiber
1 pakke stegt bacon tern

Og smurt med ca 1/2 spsk tomatpuré pr bolle.

Bages i forvarmet ovn ved 180 i 20 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den falske Bearnaise