Langtidsstegt flæskesteg

Pofiber boller

tumblr_nwxl0dHqWe1ukq890o1_1280

Jeg er bestemt ikke fortaler for LCHF bagværk, og det er meget meget sjældent jeg føler et behov for det. Det er oftest til fx julefrokoster eller fødselsdagsfester i familien – her medbringer jeg engang imellem LCHF venligt – brød vil jeg ikke kalde det, nærmere bare pålægs “holder”. For én ting er vigtig at gøre opmærksom på – LCHF brød er IKKE brød. Det ligner bare. Men om det er lækkert eller ej, det er naturligvis en smagssag. Her er i hvertfald den opskrift jeg synes bedst om – indtil videre og så er den meget striks på kulhydrat.  Opskriften giver 6 styk. Cirka 1,5g kh per bolle.

Ingredienser
1,5 dl pofiber
5 spsk fiberhusk
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
4 hele æg
2 spsk eddike
2,5 dl kogende vand.

Bland alle tørre ingredienser. Tilsæt eddike. Pisk æggene godt, tilsæt dem og hæld til sidst det kogende vand i. Bland godt. Lad det stå ca 5 min. Form 6 boller og bag dem ved 175°C i 50 min.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Langtidsstegt flæskesteg