Pofiber boller
Jeg er bestemt ikke fortaler for LCHF bagværk, og det er meget meget sjældent jeg føler et behov for det. Det er oftest til fx julefrokoster eller fødselsdagsfester i familien – her medbringer jeg engang imellem LCHF venligt – brød vil jeg ikke kalde det, nærmere bare pålægs “holder”. For én ting er vigtig at gøre opmærksom på – LCHF brød er IKKE brød. Det ligner bare. Men om det er lækkert eller ej, det er naturligvis en smagssag. Her er i hvertfald den opskrift jeg synes bedst om – indtil videre og så er den meget striks på kulhydrat. Opskriften giver 6 styk. Cirka 1,5g kh per bolle.
Ingredienser
1,5 dl pofiber
5 spsk fiberhusk
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
4 hele æg
2 spsk eddike
2,5 dl kogende vand.
Bland alle tørre ingredienser. Tilsæt eddike. Pisk æggene godt, tilsæt dem og hæld til sidst det kogende vand i. Bland godt. Lad det stå ca 5 min. Form 6 boller og bag dem ved 175°C i 50 min.
Ingen kommentarer endnu