Squashghetti med laksefilet og spinat-flødesauce
Jeg bor i en forholdsvis stor lejlighed. Så stor at jeg ikke har råd til at bo i den alene. Jeg har prøvet at bo alene i en mindre lejlighed, og det brød jeg mig faktisk slet ikke om, så det med en roomie passer mig perfekt. Han er forøvrigt kok (yes tænkte jeg, så skal jeg have masser af lækkert mad), men deres arbejdstider er lidt dumme, så derfor sætter jeg ekstra pris på, når han en sjælden gang er hjemme til aftensmad, og orker at diske op med en omgang glæde på tallerken. Denne tryllede han denne skønne ret frem, og jeg vil gerne give den videre til jer.
Ingredienser:
1 squash
6 friske grønne asparges
1 hakket løg
100g frisk spinat
3 dl fløde
Salt og peber
2 laksefileter
Skær en squash i strimler og stil tilside.
Svits løg, og tilsæt derefter asparges (skåret i mundrette bidder) og spinat. Rør grundigt. Tilsæt fløden efter 5 minutter, bring i kog og smag til med salt og peber.
Steg laksefileterne 5 minutter på hver side, ved høj varme.
Hæld flødesaucen over squashghettien og server med laks, og eventuelt stegte grønne asparges og tomater.
Ingen kommentarer endnu