Bønnepomfritter
LowcarbLowbudget
Bønnepomfritter er en total LCHF klassikker – har du ikke prøvet dem før, så prøv dem idag! De bliver sjældent sprøde, men de er sundhedsbomber og du vil elske dig selv for at så god en smag kan give tilhørende god samvittighed.
Ingredienser
Frosne bønner
Oliven olie
Dine yndlings pommes frites krydderier
Tag så mange bønner som du skal bruge, og hæld dem i en fx fryse pose. – Nogle gange, hvis jeg laver mad til flere og skal bruge alle bønnerne, gør jeg det bare direkte i frost posen de kom i.
Tilføj 2 spsk oliven olie, og krydderier efter eget valg. Ryst posen indtil krydderier og olie er blandet godt med bønnerne. Hæld bønnerne ud på en bageplade, og bag dem i 20 minutter ved 200°C.
Server evt med aioli (aka heaven in a mouthfull)
Ingen kommentarer endnu