Squashghetti med laksefilet og spinat-flødesauce

Ægge-latté

tumblr_nwz8nltQ4i1ukq890o1_1280

Ægge-latté. WHAT. Folk tror jeg er sindsyg når jeg fortæller dem hvad der er i. Men helt ærligt.. Når man tænker over det, så er det faktisk ikke så mærkeligt. Rå æg? aaarrh.. For det første er der en myte om rå æg, og det er, at de giver salmonella. Dette er forkert. Der findes ikke længere salmonella i danske æg, og det har der ikke gjort i mange år. FORØVRIGT, er en ægge-latté lavet på kogende vand, og det vil sige at ægget jo naturligvis ikke er råt. Duh. Man skal ikke skyde ægge-lattén før man har smagt den, for er du vims det er lækkert. Det er som protein-shake LCHF style, og den kan nydes som morgenmad to-go.

Grunden til der er æg i ægge-latté er simpelthen fordi den erstatter et måltid. Kokosolien og fløden tilføjer fedt, og så kan man customize den præcis som man har lyst. OBS: du skal bruge en blender.

Ingredienser:

1 æg

1 spsk kokosolie

1 skvis fløde (kan undlades)

1 kop almindelig sort kaffe

Æg, kokosolie og fløde hældes i en skål. Vær klar med den nylavede kaffe og lige så snart du hælder kaffen ned til de andre ingredienser, starter du med at blende. Den varme kaffe må nemlig ikke nå at “stivne” ægget, inden det hele er blendet sammen, for så bliver det til røræg, og det vil du ikke have – trust me!

Tilføj selv evt sødemiddel, kakao, vanilje, kanel eller andet, for at gøre din latté endnu bedre.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashghetti med laksefilet og spinat-flødesauce