Forkælet kylling
Denne her ret er en ren delikatesse for osteelskeren! (som fx mig selv) Den er ærke-amerikansk og den mætter helt vildt. Grundlæggende bare et fad med alt det bedste i verden (tilføj evt selv bacon)
Ingredienser:
Kyllinge filet
1 løg
1 hvidløg
60g frisk spinat
1 pakke nautral smørost
1 dl parmesan
100g champignoner
1/2 dl hvidvin eller hvidvins eddike
Start med at bage kyllingen i fadet med en klat smør i bunden i ca 20 min.
Sauce
Svits 1 løg og 1 fed hvidløg i en gryde. Tilsæt 60g frisk spinat, 1 pakke natural smøreost og 1dl parmesan. Spinaten fylder meget, men kom den i gryden, lidt efter lidt, den svinder ind til ingenting når den er varm. Rør indtil sovsen er jævn.
Når kyllingen er færdig hældes sovsen over, og den bages i yderligere 10 min. Smid evt et par skiver flødeharvarti på toppen eller lidt revet ost, så får den en lækker gylden overflade.
Hvidvins dampede champignon
Champignoner svitses i rigeligt smør. Når de er gyldne tilsættes ½ dl hvidvin eller hvidvins eddike, eller du kan blot tage dem af panden nu, hvis du ikke ønsker at hvidvins dampe dem. Hvis du damper, er champignonerne færdige når alt væden er fordampet.
Ingen kommentarer endnu