Chia karse

Champignon a’la creme

12935333_1079601405411924_551773927_n

Champignon a’la creme lyder vældigt fancy, men kokke og de fleste fra finere franske kredse forsøger jo bare at bilde menigmanden ind at det er noget, som det slet ikke er. For du og jeg ved jo godt, at det bare er en god gammeldaws flødestuvning, uhm – knap så fancy men mindst ligeså lækkert!

Opskrift:

Champignon, mængde efter behov (andre svampe kan også bruges)

1 stor klat smør

1 hakket løg

1/2 dl hvidvins eddike (kan udelades)

2 dl fløde

Salt og peber

 

Svits løg i smøret, skær champignonerne i mundrette skiver, og tilsæt dem efter et par minutter. Når champignonerne er brunede tilsættes hvidvins eddiken (hvis man vil udelade dette, så tilsættes fløden nu). Når al eddiken er fordampet tilsættes fløden og der reduceres (det simrer) til fløden er tyknet. Smages til med salt og peber.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chia karse