Flødestuvet kinaradisse

Flødestuvet blomkål

12789722_1051622518209813_59853852_o12789888_1051622524876479_768042628_o

Fløde har aldrig gjort nogen fortræd, og det kan gøre ethvert kedeligt “noget-i-fad”-måltid til det rene kræs! Når man så samtidig tilføjer bacon, ja så kan det umuligt gå galt! Uhmmmmm! Denne ret kan både spises alene, eller som tilbehør – lidt som flødestuvede kinaradisser.

 

Ingredienser

1 pakke bacon tern

1 forårsløg

1/2 blomkål i buketter

3 dl fløde

Salt, peber og revet muskatnød

2 dl revet ost

 

Steg bacon ternene og hak forårsløgene. Bland fløden med krydderierne og hælde det hele i et fad med blomkålsbuketterne. Drys med revet ost. Bag ved 200° i ca 20-25 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flødestuvet kinaradisse