At spise ude på LCHF - (Spisehuset i Pagoden)

Gratineret blomkål

11880042_960694253969307_1883074915_n 11874002_960694167302649_621146776_n

Har du rester af et kogt blomkål eller andre grøntsager, er den nemmeste måde at undgå madspild på, at putte alt hvad du kan finde i et fad, tilføj ost – rigeligt af det – og gerne bacon hvis du har. Bacon og ost kan gøre enhver rest mad, til det rene kræs!

Her er det en bund af spinat, et halvt kogt blomkål skåret i kvart, lidt tomat og godt med krydderier, ost og bacon. 200° i 20 minutter, så har du en lækker ret, eller en grøntsags sidedish til middagen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At spise ude på LCHF - (Spisehuset i Pagoden)