Ægge-latté

Bønnepomfritter

tumblr_nwz8hqtCns1ukq890o1_1280

Bønnepomfritter er en total LCHF klassikker – har du ikke prøvet dem før, så prøv dem idag! De bliver sjældent sprøde, men de er sundhedsbomber og du vil elske dig selv for at så god en smag kan give tilhørende god samvittighed.

Ingredienser

Frosne bønner

Oliven olie

Dine yndlings pommes frites krydderier

Tag så mange bønner som du skal bruge, og hæld dem i en fx fryse pose. – Nogle gange, hvis jeg laver mad til flere og skal bruge alle bønnerne, gør jeg det bare direkte i frost posen de kom i.

Tilføj 2 spsk oliven olie, og krydderier efter eget valg. Ryst posen indtil krydderier og olie er blandet godt med bønnerne. Hæld bønnerne ud på en bageplade, og bag dem i 20 minutter ved 200°C.

Server evt med aioli (aka heaven in a mouthfull)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ægge-latté