Tun steak med blomkåls couscous
Tun steak er efter min mening, noget af det lækreste fisk man kan købe for penge. Det er fiskens svar på en rød bøf, og den gør det virkelig godt! Min roomie er, som tidligere nævnt, en fremragende kok (han er nemlig kok) men er kun sjældent hjemme til madlavningen. MEN når han så endelig er, så disker han op, og min livsstil er for ham en udfordring han gerne tager på sig. Her får i endnu et bud på én af Johns lækre retter.
Ingredienser:
Blomkåls couscous
1 råt blomkål
1 bundt forårsløg (3-4 styk)
En chili
5 grønne asparges
Oliven olie
Det hele finthakkes, i minihakker, og blandes med 3 spsk olivenolie.
Tun steak
Tun steaken skal krydres med salt og peber, og kun steges kort (ca 1-1,5 min) på hver side, ved høj varme.
Langtidbagt tomat
Skær et kryds i tomaten og bag ved 100°C i 45 minutter.
Ingen kommentarer endnu