Bønnepomfritter

Tun steak med blomkåls couscous

tumblr_nwz7q9BPiM1ukq890o1_1280

Tun steak er efter min mening, noget af det lækreste fisk man kan købe for penge. Det er fiskens svar på en rød bøf, og den gør det virkelig godt! Min roomie er, som tidligere nævnt, en fremragende kok (han er nemlig kok) men er kun sjældent hjemme til madlavningen. MEN når han så endelig er, så disker han op, og min livsstil er for ham en udfordring han gerne tager på sig. Her får i endnu et bud på én af Johns lækre retter.

Ingredienser:

Blomkåls couscous
1 råt blomkål
1 bundt forårsløg (3-4 styk)
En chili
5 grønne asparges

Oliven olie

Det hele finthakkes, i minihakker, og blandes med 3 spsk olivenolie.

Tun steak

Tun steaken skal krydres med salt og peber, og kun steges kort (ca 1-1,5 min) på hver side, ved høj varme.

Langtidbagt tomat

Skær et kryds i tomaten og bag ved 100°C i 45 minutter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bønnepomfritter