Squashghetti Bolognese

Squashghetti Bolognese

tumblr_nwzanwS10u1ukq890o1_1280

Spaghetti Bolognese eller “pasghetti med kjø’sovs” som vi siger her i jylland, er en klassiker når man har travlt. Spaghetti Bolognese er oprindeligt lavet uden tomater, men her i Danmark vil vi altså gerne have vores Bolognese sovset, og det skal vi have lov til! Og så er den forøvrigt genial til at få tømt køleskabet for grøntsags rester. Måååååms! På kun 15 minutter! PS. Squashghetti’en er lavet med it julienne jern, som du kan læse om her.

Ingredienser

1 Squash

1 løg

1 hvidløg

500g hakket oksekød

1 dåse flåede tomater

1 dl fløde

Evt parmesan

Alle de grøntsager du har liggende, som synger på sidste vers

Skær squashen i strimler og stil tilside.

Svits løg, hvidløg og tilsæt hakket oksekød. Når kødet er brunet, tilsæt flåede tomater og fløde. Bring i kog og smag til med krydderier. og frisk basilikum. Server evt med frisk revet parmesan

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Squashghetti Bolognese