Ratatouille

Græskarsuppe

tumblr_nwzd8zioF61ukq890o1_1280

Nogle vil sige at jeg er en barnlig sjæl. Nok de fleste jeg kender faktisk. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting – men det betyder altså, at min roomie og min kæreste er tvangsindlagt til at deltage i græskarlygte produktion hvert efterår. Det resulterer i et værre rod, men også en fryser fuld af græskarkød, og jeg mener FULD af græskarkød! Sååå… selvfølgelig skal jeg da have græskar suppe. Det er altså guld værd i denne kolde tid.

Ingredienser

2 hakkede løg

2 hakkede hvidløg

1 håndfuld frisk hakket basilikum

500g græskarkød

2 dl fløde

Salt og peber

2 lauerbærblade

Svits løg, hvidløg og basilikum og tilsæt græskarkød. Svits i 10 minutter og tilsæt derefter fløde og smag til med salt og peber.

Tilsæt lauerbærblade, bring i kog og lad suppen simre i 30 minutter ved svag varme. Blend suppen cremet med stavblender, og bring i kog igen inden servering.

Server med bacon og hakkede ristede græskarkerner.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ratatouille