Græskarsuppe
Nogle vil sige at jeg er en barnlig sjæl. Nok de fleste jeg kender faktisk. Men det er ikke nødvendigvis en dårlig ting – men det betyder altså, at min roomie og min kæreste er tvangsindlagt til at deltage i græskarlygte produktion hvert efterår. Det resulterer i et værre rod, men også en fryser fuld af græskarkød, og jeg mener FULD af græskarkød! Sååå… selvfølgelig skal jeg da have græskar suppe. Det er altså guld værd i denne kolde tid.
Ingredienser
2 hakkede løg
2 hakkede hvidløg
1 håndfuld frisk hakket basilikum
500g græskarkød
2 dl fløde
Salt og peber
2 lauerbærblade
Svits løg, hvidløg og basilikum og tilsæt græskarkød. Svits i 10 minutter og tilsæt derefter fløde og smag til med salt og peber.
Tilsæt lauerbærblade, bring i kog og lad suppen simre i 30 minutter ved svag varme. Blend suppen cremet med stavblender, og bring i kog igen inden servering.
Server med bacon og hakkede ristede græskarkerner.
Ingen kommentarer endnu