Spicy kylling i karry
Jeg ved godt jeg har nævnt det før, men nu gør jeg det igen – jeg elsker altså stærk mad. Denne her ret laver jeg oftest når jeg ikke gider lave mad. Det er nemt, hurtigt og det smager godt, og det gør kroppen godt!
Ingredienser
400g kyllingefilet
karry, chili, salt og peber
1/2 løg
500g blandede grøntsager fra frost eller evt fra ugen der gik
1 lille dåse kokosmælk
Kyllingen skæres i tern og krydres med karry, salt, peber, og en smule chili/cayennepeber eller lignende.
Svits kyllingen med hakket løg. Når kyllingstykkerne er gennemstegt stilles de til side.
Svits grøntsagerne med, til de er møre og tilsæt en spsk karry og kokosmælk. Lad det simre i 5 minutter og tilsæt kyllingestykkerne. Server retten for sig selv, eller sammen med eksempelvis blomkåls couscous.
Ingen kommentarer endnu