Røget laks med broccoli tzatsiki, rødkålssalat og paprika dressing
Jeg er pt under uddannelse til folkeskolelærer (verdens bedste arbejde, wihuu!) og uddannelsen foregår på UC Syd i Esbjerg, hvor der forefindes en fremragende kantine! De serverer simpelthen den lækreste mad, og en dag serverede de blandt andet denne menu, og jeg var simpelthen nødt til at gå hjem i køkkenet og efterligne. Så det har jeg forsøgt.
Broccoli tzatsiki
1 broccoli
1/2 agurk
3 dl creme fraiche
2 fed presset hvidløg
Salt og peber
Hak eller riv broccolien og agurken fint, og bland med alle øvrige ingredienser
Rødkåls salat
1/4 rødkål
1 håndfuld valnødder
1/2 appelsin (appelsin er ikke LCHF, så hvis du er meget striks, udelad den gerne)
1 spsk balsamico
1 tsk sennep
Rødkålet skæres i tynde strimler, valnødderne ristes kort på panden og appelsinen skæres i bidder og det blandes sammen i en skål. Saften fra appelsinen, balsamicoen og sennep blandes til en dressing og hældes over.
Paprika dressing
Bland 1 dl cremefraiche, 1 tsk paprika, salt og peber, og lidt purløg
Ingen kommentarer endnu